Méhpempő jellemzői, felhasználása
Tartalmaz:
fehérjéket, 25-féle aminosavat, parotint, nukleinsavakat és származékaikat, acetilkolint, biopterint, B1, B2, B5, B6, B12, A, E, P-P vitamint, enzimeket, fermentumokat, nyomelemeket. A legújabb kutatások szerint a méhpempő semmilyen hormont nem tartalmaz!
Alkalmazások:
méregtelenítés, immunrendszer erősítése, allergia csökkentése, hormon- és mirígyműködési zavarok, szív- és érrendszeri panaszok, gyomor- és bélbántalmak,gyomorfekély, idegrendszeri problémák, szklerózis multiplex, depresszió, fejlődésben elmaradt, beteges gyerekek felerősítése, a kívánt teherbeesés elősegítése, nőgyógyászati problémák, a változás előtti kellemetlen tünetek megszüntetése, változás után hormonpótlás és a csontritkulás csökkentése, kisebb csomók, ciszták, kezdeti stádiumban kisebb daganatok gyógyítása stb. Leromlott szervezet, betegség alatti-utáni állapotból való felerősítésnél kitűnő.
Tárolás: Fénytől védve, hűtőszekrényben +1 - +3°C fokon.
Normál adagolás 70 kg-os felnőtt részére:
Naponta 1 gramm (kb egy borsószemnyi) tiszta pempő, étkezés előtt, éhgyomorra. Terápiás céllal az adag 2-5X -ére is emelhető! Gyermekeknek 1 éves kortól adható, testsúly arányos adagban.
A tiszta méhpempő fanyar íze miatt javasoljuk mézzel keverni vagy kiskanál mézre nyomni az adagot és úgy bevenni.
Speciális alkalmazás esetén konzultáljon apiterápiás szakemberrel!
Molnár Andrea - apiterápiás szaktanácsadó
Elérhető e-mailben az info@termeloimagyarmez.hu címen.